Hjelp barna gjennom vinteren!

Hjelp barna gjennom vinteren!

Rapporten fra Albania er klar: Mange barn trenger vår hjelp denne vinteren! Manuela på 10 år er en av dem som trenger din hjelp. Vi frykter at hun og andre barn vil bli syke fordi de ikke kan beskytte seg mot regn og kulde. Koronaviruset har rammet landet hennes hardt og det har gjort livet vanskeligere for de aller fleste, hardest for de fattigste. 

Manuela, moren og lillesøsteren bor i et hus ingen bør bo i, det er fuktig og falleferdig, vind og regn blåser rett inn i familiens soverom og stue. Vindusåpningen er kun dekket av tynn plast, og taket lekker. En svært liten inntekt gjør at moren ikke kan gi barna klærne og skoene de trenger. Denne familien er i krise og trenger hjelp! Vi i Norsk Nødhjelp gjør alt vi kan for å lindre situasjonen for de fattigste barnefamiliene, og da trenger vi deg med oss. 

Sammen med kontoret i Albania har vi laget en plan for hvordan vi kan hjelpe Manuela og hennes familie, og mange andre familier i samme situasjon.
Her er noen konkrete forslag til hjelp vi trenger og prisemksempler:
Kr. 2000,- for ved til å fyre gjennom hele vinteren for en familie/husstand
Kr. 480,- for å sende og dele ut varme tepper og dyner til 2 familier/husstand
Kr. 240,- for å sende og dele ut 2 stk familieesker med varme klær til en familie/husstand

VIPPS: Du kan sende din hjelp gjennom Vipps -  søk opp Norsk Nødhjelp, nr. 10335
KONTONR: Du kan overføre penger til kontonr 1638.07.58222 og merk overføringen 'Vinter' 
Gave via nettsiden: Gå til Vår gaveside

Vi håper du vet hvor viktig nettopp ditt engasjement er for vårt arbeid. Det er takket være giverne at vi kan fortsette å gjøre fattige selvstendige - som er vårt mål. Akkurat nå trenger Manuelas familie hjelp for å komme gjennom vinteren og så snart jentene kan begynner på skolen igjen som normalt vil vi hjelpe moren med å skaffe arbeid, noe som vil gi en varig endring av deres livssituasjon.

Powered by Cornerstone