Innsamling til barnehjemmene

Innsamling til barnehjemmene

Takket være giverne våre i Norge får barna som bor på våre barnehjem en trygg og god oppvekst. Men dessverre, slik det er nå, gjør skyhøye matpriser og levekostnader at vi ikke har penger til å ta imot flere barn.

Fra i dag får mange brev fra oss om de skyhøye matprisene og levekostnadene på våre barnehjem i Kenya og Tanzania, og hvilke konsekvenser det får. 

Hver dag blir barn født inn i en urettferdig verden og ofte umiddelbart forlatt av fortvilte mammaer som ikke klarer å ta vare på dem. Men det nytter å hjelpe!

Barna på våre barnehjem har varme, trygge hender som stryker på dem, løfter dem og holder dem tett inntil. De er ikke alene! De får omsorgen, kjærligheten og tryggheten de trenger for å vokse opp. De føler seg sett, hørt og verdifulle, hver eneste dag. Og det er på grunn av mennesker som ønsker å gjøre en forskjell, som ønsker å gi barn et godt liv og en bedre fremtid.

Hvis du har mulighet til å hjelpe, vil det bety utrolig mye både for barna som allerede bor hos oss, og for de barna som trenger en hjelpende hånd i morgen. Du kan gi en gave med Vipps nr. 10335, eller gå inn på denne siden.

Det kommer mange nyfødte og spedbarn til barnehjemmet Samaritan Village i Tanzania. Flere har skader og sykdom etter å ha blitt forlatt på gaten, i grøfter eller andre steder. Melken, maten og omsorgen som de får på barnehjemmet redder livene deres!

I brevet vårt forteller vi om lille Florence, ei nydelig jente med en helt spesiell historie: 

Vi tror Florence ble født 15. august i 2018. Hun ble funnet med navlestreng og morkake intakt. Forbipasserende hørte klynking og gråt, stoppet opp og fulgte lyden. De ble forferdet da de oppdaget en liten, nyfødt jente liggende rett på bakken i veikanten. 

Hun kan ikke ha ligget der lenger enn et døgn, siden hun fortsatt levde. De løftet henne forsiktig opp og løp til nærmeste politistasjon så raskt de klarte. 

Den kvelden fikk Josephat Mmanyi (bilde) en telefon. Han er leder for barnehjemmet i Tanzania, og har dessverre lang erfaring med forlatte barn. 
Han kastet seg i bilen og hentet jenta, og la henne i kuvøsen på barnehjemmet! Etter noen dager kunne han puste lettet ut: den lille kom til å overleve. 

Hun fikk navnet Florence (som betyr blomstrende).

Innsamling til barnehjemmene

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En gave fra deg i dag vil gå til å kjøpe inn mat og betale strømregningen på barnehjemmene. Med din hjelp kan vi ta imot flere barn og gi dem et trygt og godt hjem, med all den kjærligheten og omsorgen de trenger!

Du kan gi på Vipps nr. 10335, eller på denne siden.

Powered by Cornerstone