Vi har vann!

Vi har vann!

Over tre hundre støttespillere trådte til rundt påske, og bidro til innsamlingen vår for å bore en ny og dypere brønn på barnehjemmet vårt i Kenya. Tre dager etter innsamlingen fant vi vann!

Det var like før påske beskjeden kom: "Brønnen er tørr. Vi har ikke vann!"

Og om ikke selve vannmangelen var ille nok; stadig nye kolerautbrudd i området rundt barnehjemmet. Da måtte vi kaste oss rundt og starte en innsamling - og siden vi fra før opplever store prisøkninger og levekostnader på barnehjemmene våre måtte vi gjøre det litt annerledes og utenom. Vi opprettet en innsamling på spleis.no, mobiliserte våre fantastiske delehjelpere for å spre innsamlingen i sosiale medier, ringte til våre engasjerte støttespillere og ringte bedrifter. Vi fikk saken vår i lokalavisene for Tønsberg, Horten, Sandefjord og Re - og ble intervjuet av NRK Vestfoldsendinga på radio. Kunne vi klare dette tidsnok, og så akkurat når Norge gikk inn i påskeferie?

Svaret på det har vi nå! Til sammen var det 298 givere som ga på Spleisen, av dem fem lokale bedrifter, og med flere gaver utenom kom vi i mål! Tre dager etter spleisen ble avsluttet strømmet vannet opp av det nye borehullet på barnehjemmet. Nå gjenstår arbeidet med å legge rør og installere den nye brønnen, og vi håper på at vi er tilbake til normale tilstander om ca. en ukes tid. Barn og voksne gleder seg stort til vannet renner i springer, dusjer og toalett igjen!  

Tusen hjertelig takk til alle dere som hjalp til med å skaffe rent vann til de 214 berørte barna, takk for delinger, oppmuntrende ord og pengestøtte! Uten dere ville vi ikke fått se disse smilene på barnehjemmet nå: 

Vi har vann!

 

Vi har vann!

 

Vi har vann!

 

Vi har vann!

 

Vi har vann!

 

PS: Dette flotte barnehjemmet gir en trygg og god oppvekst full av omsorg og kjærlighet til barn som ellers ville vært alene, og det drives av engasjerte mennesker som dere. Vi trenger flere støttespillere for å kunne gi flere barn et bedre liv! Kontakt oss eller registrer deg som fastgiver HER og bli barnas viktigste støttespiller💗 

Takknemlig hilsen fra barn og voksne på Napastaaheimen i Kenya, og alle oss i Norsk Nødhjelp 💗💗💗

Spleisen kan du se her: Her

 

 

Powered by Cornerstone