Gratis sommerleir for barn som har det vanskelig!

Gratis sommerleir for barn som har det vanskelig!

Denne sommeren kan vi gi barna noen sorgfrie dager og minner for livet!

Ikke alle barn får oppleve sorgfrie sommerdager ― og følelsen av å vasse i vannkanten og se på småfisk. For mange barn i Albania er hver dag full av bekymringer de ikke kan, eller 
burde, forstå.

Disse barna fortjener bedre! De fortjener å få være barn en stakket stund. 
Derfor er Norsk Nødhjelps støttespillere så verdifulle. Deres bidrag hjelper barn i Albania hver eneste dag, gjennom familieesker med klær og utstyr, og annen støtte. 

Akkurat nå har vi en innsamling til et fantastisk prosjekt for barna denne sommeren: Vi håper nå at dere vil være med å gi dem noen sorgfrie sommerdager og minner for livet! 

Blir dere med? 

Nå kan vi gi barna en uforglemmelig sommer, med latter, glede og nye vennskap. 
Det er en livsforandrende opplevelse for barn som ikke har det godt. 
Barn som virkelig trenger en pause fra livet sitt. 

I disse dager er det mange som får et brev fra oss i posten der vi spør om bidrag slik at vi får arrangert en gratis sommerleir for barn fra 8 til 15 år fra familier som lever i ekstrem fattigdom. Her får barna delta på speideraktiviteter, utforske naturen, oppleve nye eventyr og skape vennskapsbånd og minner som vil vare livet ut. 

Mange av barna kan oppleve sin aller første svømmetur  – tenk det!

GI EN GAVE TIL SOMMERLEIR HER!

(Eller til Vipps nr. 10335)

PS: Alle som gir en gave til barnas sommerleir får et hyggelig brev med barnas hilsener fra leiren! Får vi samlet inn nok penger vil de gå til andre fritidsaktiviteter vi arrangerer for barna gjennom året - som trommeband, dansing og speideren! 

Powered by Cornerstone