Dette kan dere legge i juleeskene!

MAT
Posesupper og -gryter, pasta, ris, sauser osv. Hermetikk - som grønnsaker, lapskaus, ketchup, kjøttboller, skinke, fiskeboller, etc. Godteri – Nøtter, tørket frukt, kjeks, sjokolade, smågodt (i lukket plast ala gummibjørner) kjærlighet på pinne, karameller, osv.

VASK OG STELL
Tannbørster og tannkrem til barn, (nye i uåpnet pakning) sjampo og dusjsåpe, bleier og kremer/babyolje, våtservietter, kluter og håndklær, hårbørste og hårting som strikker, spenner osv., toalettmappe mm.

TEGNE OG SKRIVE
Tegnesaker, blokker og fargeleggingsbøker, pennaler, viskelær og blyantspisser, linjal, m.m. Malesaker, perler og plastelina kan man også legge oppi! Det viktige er å unngå småleker.

KLÆR OG SKO
Alle slags klær, bare de er hele og rene. Sko som ikke er utslitt, og gjerne tøfler og tykke sokker også. Undertøy og pysj, badetøy. Utetøy er kjempefint, som luer, jakker og votter, men vi sender ikke skistøvler/skøyter.

ANDRE TING
Her i Norge har vi massevis av ting som er gøyale for barn, selv om de ikke er leker eller bamser! Håndklær, gardiner, tepper og sengetøy med barnemotiv, sekker/bager til barn, morsomme sokker og til og med kostymer. Det er bare fantasien som setter grenser, om du går rundt i huset ditt og ser i skuffer og skap finner du helt sikkert noen ting som du ble veldig glad for å få, men som du ikke bruker lengre eller har lyst til å glede noen andre med.

NB! Vi kan dessverre ikke lenger sende leker og bamser i våre nødhjelpstransporter!   

Beløp:
NOK
Betalingsmetode
Vi tilbyr å håndtere skattefradrag når den årlige summen overstiger 500 kr.
 
Powered by Cornerstone