Kunstauksjon 26. april - 10. mai

Kunstauksjon 26. april - 10. mai

For femte gang arrangerer Norsk Nødhjelp, i samarbeid med lokale kunstnere i Vestfold og Telemark, "Kunst for selvstendighet".

Dette er et prosjekt der vi, med hjelp fra mange engasjerte og talentfulle kunstnere, auksjonerer bort kunst og bilder til inntekt for prosjekter som skaper arbeid og selvstendighet for kvinner i Tanzania. I løpet av to uker kan du legge inn bud (se lenke under) på flotte kunstverk av mange forskjellige kunstnere og artister. Enten du er samler, spesielt interessert, vil ha et særegent innslag til interiøret ditt eller bare vil støtte en god sak, så finner du et bilde for deg! De aller fleste bildene blir utstilt på Tønsberg og Færder bibliotek, nede i "Ruinene".

Selve auksjonen og budgivningen skjer på vår Facebookside, rettere sagt i vårt fotoalbum 'Kunst for Selvstendighet 2021'.

TIL BILDENE PÅ FACEBOOK

Vi setter stor pris på om du vil dele denne auksjonen med vennene dine på Facebook!

Kunstnerne som har bidratt i år er:

Marit Geraldine Bostad, Therese Wahl, Hans Sandberg, Reneè Pedersen, Linda Syvertsen, Kari Thorsen, Ragnhild Løvvold, Kikki Hovland, Ragnar Almèn, A. Pollmann, Tove S. Holmøy, Herdis Maria Siegert (donert av Simone Thiis). 

 

Regler og retningslinjer for auksjonen:
Legg inn ditt bud i kommentarfeltet som tilhører bildet du vil by på, og send oss i tillegg ditt bud sammen med fullt navn og adresse på PM eller mail: kontor@nn.no.

Auksjonen stenger mandag 10. mai kl. 23:59, og vi vil kontakte den som har fått tilslaget tirsdag 11. mai via PM og e-post. (Dermed forsikrer begge parter seg for eventuelle forsinkelser hos Facebooks servere. Dvs at selv om du legger inn ditt bud innen tidsfristen, men vi ikke ser ditt bud med en gang, så vil alle bud være synlige for alle parter dagen etter.)
Bud er bindende for selger og kjøper, såfremt budet er tilsvarende eller større enn utropsprisen, og følger retningslinjene for minimum budøkning.

Eventuelle fraktkostnader vil komme i tillegg.
NN er ikke erstatningspliktige ved eventuell skade av varen under frakt, men pakken vil merkes tydelig for varsomhet, og pakkes godt inn.

Bildene er ikke innrammet med mindre dette er spesifisert.
 

Powered by Cornerstone