Videregående og ungdomsskole

Deres skole kan være med å jobbe for selvstendighet! Norsk Nødhjelp samarbeider med skoler på mange forskjellige måter. Her følger noen eksempler på hvordan din skole kan bidra med slik at barn, familier og kvinner får en bedre hverdag og dermed klare seg selv. 

 

Arranger en NN-dag 

La elevene ta en dag fri fra den ordinære undervisningen for å finne et arbeid der de tjener penger til inntekt for Norsk Nødhjelps prosjekter. Vi bidrar med planlegging og oppfølging underveis i prosjektet, samt materiell (trykk og digitalt) til lærere, elever, foresatte, arbeidsgivere, m.m. Dette er et elevstyrt prosjekt og elevrådet kan ta beslutninger om hvilket formål de brenner for, og hvordan de ønsker at innsamlingen skal foregå. Nederst på denne siden kan du se en film fra prosjektreise til Tanzania med elever fra Horten videregående skole. 
Ta kontakt med oss 
for mer informasjon!

 

Samle inn klær og gjenglemt tøy

Alle skoler har en haug med gjenglemt tøy på slutten av skoleåret. Vi tar det gjerne imot! Eller hva med å henge opp en plakat/ sende ut informasjon til foreldre og foresatte og be om klær, sko og annet som ikke blir brukt lenger? Vi sorterer og pakker klær og utstyr i familieesker og sender disse til Albania med vår nødhjelpstrailer. Det er hundrevis av barn og familier som venter, og som er veldig takknemlige for hjelp! Ta kontakt med oss så sender vi dere lapper og plakater, eller kom til lageret vårt på Sem med sekker. Vi er også å nå på telefonen for spørsmål og hjelp rundt dette. Dette er en nødhjelp som virkelig trengs i Albania!

Her kan dere lese mer om vår klesinnsamling

 

Sesongmarked 

Hold et marked der dere selger selvlagde varer til foresatte og naboer. Norsk Nødhjelp stiller gjerne med opp med rekvisitter som plakater, skilt, brosjyrer og humanitære gaver fra vår egen nettbutikk. 
 

Kakesalg

Selg kaker og annet godt foran butikker eller kjøpsentre! Norsk Nødhjelp stiller gjerne med opp med rekvisitter som lakater, skilt, brosjyrer osv. 

 

Min Aksjon

minaksjon.no kan dere opprette en egen innsamlingsakjon til det formålet dere ønsker. Ta kontakt med oss for tekst og bilder!

Feltreise til Tanzania med Norsk Nødhjelp 2023

Powered by Cornerstone