Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania!

Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania!

14.-21. september arrangerer vi en gruppereise for frivillige, givere og andre interesserte til Albania. Bli med for å besøke våre prosjekter og treffe folkene Norsk Nødhjelp jobber for og med! Samtidig får du oppleve den vakre naturen, spennende historien, nydelige maten og de herlige menneskene. 

Dette får du være med på

  • Besøke Norsk Nødhjelps prosjekter for sosial inkludering, bli kjent med vår partnerorganisasjon og deres arbeid for barn og unge og personer med nedsatt funksjonsevne som lever i fattigdom
  • Besøke små fjellandsbyer og gå tur med lokalkjent guide
  • Bli kjent med Albanias historie og besøke ulike museum og serverdigheter slik som Rozafa Castle i Shkodër
  • Tur til stranda og bade i Adriaterhavet (hvis været tillater det)
  • Tur til hovedstaden Tirana
  • Egentid til å gå rundt i Shkodër, shopping, kafebesøk mm. Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania!

Albania er et vakkert og særegent land ved Adriaterhavet. Ennå er størstedelen av landet nokså uberørt av turisme, og i området Norsk Nødhjelp arbeider kan man finne flotte strender, historiske monumenter og et rikt byliv på samme sted. Samtidig kan vi vise dere albanernes virkelige liv, og sider av landet og kulturen man ellers ikke ville fått tilgang til.

Norsk Nødhjelp har arbeidet i Albania siden 1996 med ulike prosjekter for de fattige, og vi har en pålitelig partnerorganisasjon i landet. Partnerorganisasjonen heter The Door Albania og daglig leder er Kastriot Faci som også vil være reiseleder på turen.

Du vil på reisen få et unikt innblikk i Albanias kultur, historie og levesett. Du vil også få være med på en «feltreise» med fokus på det humanitære arbeidet og hvordan hjelp fra Norge utgjør en stor forskjell.

Praktisk informasjon

Vi flyr med Norwegian t/r Oslo-Gardermoen - Tirana. Prisen er ca 16.500 kr for , inkludert flyreise, alle måltider, transport hotellovernatting og program. Hotell og restauranter er av god standard. Mulighet for å velge enkeltrom eller dobbeltrom. Transport under hele oppholdet er med egen minibuss med privat sjåfør.

Interessert? Ta kontakt på e-post sunniva@nn.no, eller tlf. 33 07 12 00 innen 15.april.

Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania! Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania!

Les reisebrevet fra Inger Johanne Aarvold som reiste til Albania med Norsk Nødhjelp i 2023 her

Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania! Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania! Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania! Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania! Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania! Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania! Bli med Norsk Nødhjelp til fantastiske Albania!
Powered by Cornerstone