Reisebrev fra Tanzania
Reisebrev fra Tanzania
I februar reiste to ferske NN-ledere til Tanzania med Norsk Nødhjelp. Målet med denne årlige feltreisen er gi disse representantene fra Horten videregående skole et dypere innblikk i hva pengene fra elevenes innsamlinger blir brukt til. Les hele reisebrevet her!
Les mer
Fått en telefon fra oss?
Fått en telefon fra oss?
I dag og de neste dagene vil vi ringe til våre viktige støttespillere for å si tusen takk for støtten!
Les mer
Vi har vann!
Vi har vann!
Over tre hundre støttespillere trådte til rundt påske, og bidro til innsamlingen vår for å bore en ny og dypere brønn på barnehjemmet vårt i Kenya. Tre dager etter innsamlingen fant vi vann!
Les mer
Viktig melding: Brønnen er tørr
Viktig melding: Brønnen er tørr
214 barn på barnehjemmet vårt i Kenya er nå rammet av den ekstreme tørken som har herjet i Kenya det siste året. Brønnen på barnehjemmet har gått tom og de trenger nå å bore en ny og dypere brønn for å finne vann så fort som mulig. Daglig leder Helene Mo Kaarby slår alarm; «Jeg er svært bekymret for disse sårbare barna nå. Mitt håp er at folk og bedrifter i Vestfold blir med på en dugnad for å bore brønnen med en gang. Vårt mål er at brønnen står klar kort tid etter påske, men vi får ikke startet arbeidet uten deres hjelp.»
Les mer
Innsamling til barnehjemmene
Innsamling til barnehjemmene
Takket være giverne våre i Norge får barna som bor på våre barnehjem en trygg og god oppvekst. Men dessverre, slik det er nå, gjør skyhøye matpriser og levekostnader at vi ikke har penger til å ta imot flere barn.
Les mer
1 - 5 av 10
Powered by Cornerstone