Melk, mat og medisiner

Melk, mat og medisiner

Bare den siste tiden har vi fått inn fire barn under to år som ble funnet forlatt. Hjelpen og omsorgen de får på vårt barnehjem redder livene deres!

Det er godt å tenke på, og vite, at barna hos oss har et trygt og godt hjem. Takket være våre givere og støttespillere er våre barnehjem i Kenya og Tanzania gode sted å vokse opp!  
Men - bare de siste ukene har vi fått inn fire barn under to år som var helt alene i verden. Forlatte barn som trenger dyrebar melk, mat og medisiner.

Derfor har vi nå en innsamling til våre barnehjem - slik at barn overlever og får kjenne seg elsket og verdifulle.

GI EN GAVE

      - Har du lagt merke til hvordan en toåring utforsker verden? Først sitter han på mammas fang, og kikker rundt seg. Så åler han seg ned og tasser ivrig avgårde for å undersøke, før han styrter tilbake til trygghet. Neste ferd ut er litt lengre! Barna våre tør å utforske det ukjente, så lenge de kan komme tilbake til oss og samle motet til å fortsette. 

Vi er alle forskjellige mennesker - men jeg vet at vi er enig i at alle barn fortjener en god start på livet. De trenger et varmt og trygt fang å starte fra! 

Det er så ufattelig mange barn som blir forlatt kort tid etter at de blir født inn i verden. Og vi skulle ønske at alle barn fikk oppleve en mamma eller pappas trygge fang og varme armer rundt seg. Heldigvis har barna på våre barnehjem trygge fang å sitte på, og varme, gode armer som holder dem tett inntil. 
Så de tør å vandre ut i verden, oppdage og utforske. De er ikke alene!

De føler seg sett, hørt og verdifulle, hver eneste dag. Og det er på grunn av folk som dere, som ønsker å gjøre en forskjell, som ønsker å gi barn et godt liv og fremtid. 

Deres hjelp gjør at disse barna har et trygt fang å klatre opp i. Dere sørger for at de får omsorg og kjærlighet.

Tusen takk til alle dere gode hjelpere!

GI EN GAVE

Powered by Cornerstone