Hun er en av mange foreldreløse i Kenya

Hun er en av mange foreldreløse i Kenya

Liz er et av barna som ble reddet!

Når et barn mister moren sin i et land som Kenya er det ingen som stiller opp. Barnet blir helt alene, det finnes ingen barnevern eller fosterhjem. Hvis det overlever blir barnet boende på gaten og et lett offer for kriminalitet, misbruk og overgrep. Det er din hjelp som gjør at noen barn kan bli reddet - slik som Liz.

Liz var bare ett år da moren var tvunget til å gå fra henne for å finne mat en tidlig morgen. Det var siste gang hun så moren sin. Siden den dagen har moren vært sporløst forsvunnet, alle søk har vært forgjeves. Sannsynligvis ble hun drept. 

Dette er i Kenya, i et svært farlig slumområde. Her er kvinner og barn et lett bytte og svært utsatt for grusomme handlinger. 

Hun er en av mange foreldreløse i Kenya

Da moren forsvant var det ingen som kunne ta vare på Liz, og hadde det ikke vært for hjelpen du gir kunne hennes historie sluttet der. 

Nå er Liz i trygghet og hun har fått en stor familie på barnehjemmet Napastaaheimen, takket være givere som deg.  Den første tiden hos oss fikk hun med tett oppfølging fra husmoren Jane, og nå blomstrer den lille jenta!

Hvert år kommer det barn som er alene i verden til oss. Med din hjelp kan vi ta dem imot. 
 

Hun er en av mange foreldreløse i Kenya

Nå er det viktigere enn noensinne å ha muligheten til å ta imot barn som Liz, som står helt alene. Koronapandemien har tredoblet antall mennesker som lider av sult i verden, og de som allerede kjemper for å kunne gi barna sine mat har fått det enda vanskeligere. En slik verden fører til enda flere barn som blir forlatt, enten av desperasjon eller ved foreldrenes død. Ved å gi en gave til vårt barnehjem hjelper du oss med å ta imot flere barn, og gi dem en god oppvekst, skolegang og fremtid! 

Her kan du sende hjelp til vårt barnehjem

Powered by Cornerstone